Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
sulaki - 2022-05-28

A csomagok tökéletes tárolása a motorkerékpáron

Legyen szó mindennapi motorozásról, hosszabb útról vagy kalandtúráról - a BMW Motorrad csomagtároló kínálata évtizedek óta tökéletes megoldásokat kínál, ha a csomagok és az úti felszerelések optimális elhelyezéséről van szó. Az új Urban Collection-nel a BMW Motorrad a meglévő Black Collection mellé most a tanktáskák, a hátizsákok, valamint az oldalsó és hátsó táskák újabb generációját mutatja be. Kiváló minőségű és könnyen ápolható anyagokból (külső anyag 100% PA TPU bevonattal, bélés 100% PES) készültek, és a nagyfokú tartósságot és funkcionalitást vagány dizájnnal ötvözik.

 

Urban Collection: Tanktáskák

Az Urban Collection három, különböző méretű és formájú, új tanktáskája szinte minden motorkerékpár-specifikus igényt kielégít. Az Urban Collection Large (GS) tanktáskáját (11 - 16 liter) kifejezetten a meredeken lejtő tankformájú motorkerékpárokhoz tervezték, míg az Urban Collection Large tanktáskája (11 - 16 liter) a félköríves tartályformájú motorkerékpárokhoz készült.

 

A harmadik változat, az Urban Collection Small tanktáskája (5 liter), abban az esetben tesz jó szolgálatot, ha nincs szükség túl nagy tárolókapacitásra.

Az alján lévő csúszásgátló habszivacs párnázásnak és a hevederes rögzítésnek köszönhetően a kivehető vízálló belső zsákokkal ellátott tanktáskák könnyen és biztonságosan rögzíthetők. Az elöl és hátul található kapcsok a tankolást is megkönnyítik. A hevederek a csomagtartó-vázra vagy az utasüléshez is rögzíthetők.

Mindegyik tanktáska vízlepergető, kétirányú cipzárral van ellátva a fő rekesznél, ezen kívül cipzáras fedeles zsebbel, töltőkábel-nyílással és színes belső béléssel rendelkezik a jobb áttekinthetőség érdekében. Az Urban Collection Large (GS) táskák egy érintőképernyő-kezelést támogató, vízálló, átlátszó rekeszt is kínálnak. Mindhárom modellhez külön kapható motorkerékpár-specifikus rögzítőszíj.

 

Urban Collection: Hátizsák

A 20 literes Urban Collection Hátizsák ideális társ egynapos kiránduláshoz vagy munkába járáshoz, amely számos praktikus funkcióval rendelkezik. A vízálló, vízlepergető, gumírozott kétirányú cipzárral ellátott főrészben laptoprekesz található (15'' méretig). A két külső zseb praktikus tárolóhelyet kínál a gyakorta használt tárgyaknak. A belső fedélen található hálós zseb, a jobb áttekinthetőséget biztosító színes bélés, a hordozófül és az állítható váll-, mell- és csípőpántok teszik teljessé a funkciók sorát. A fényvisszaverő csíkok jobb láthatóságot biztosítanak.

 

Urban Collection: Oldal- és hátsó táskák

Az Urban Collection Large (16 liter) és az Urban Collection  Small (10 liter) Oldaltáskák vízálló fő rekesszel, a kompressziós pántok segítségével változtatható térfogattal, valamint – a jobb láthatóság érdekében – fényvisszaverő csíkokkal rendelkeznek. Egy intelligens gyorskioldó-rendszernek köszönhetően az Urban Collection Large Oldaltáska hevederek nélkül is rögzíthető a motorkerékpárhoz. Ezenfelül rendelkezik egy vízálló és kivehető belső táskával, amelyben egy párnázott 15"-os laptoprekesz, kulcstartó, zseb az okostelefon számára, hálós
rekesz
az ivóflaskának és egy cipzáras tároló is helyet kapott.

 

Stílusos kialakításuknak, elrejthető és jól kézre álló hordozófüleinek köszönhetően az Urban Collection Large és Urban Collection Small hátsó táskák mindig jól mutatnak, még a motorkerékpárról leszállva is. A főrekesz színes béléssel van ellátva, és a nagyméretű nyílásnak köszönhetően akár egy sisak is elfér benne, a csatokkal ellátott, állítható pántok pedig biztonságos tartást biztosítanak a motorkerékpáron. Különösen praktikus: a cipzárral 50-ről 60 literre vagy 37-ről 45 literre bővíthető a térfogat.