Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
padmin - 2021-06-23

Az LG Electronics (LG) és a Netflix hivatalos partnermegállapodásának köszönhetően a világ vezető streaming szolgáltatásával bővül a webOS 5.0 operációs rendszerre és a Pro: Centric Direct menedzsmentplatformra épülő LG szállodai televíziók kínálata.

Az LG fejlett megoldása révén így bármely szálláshely kényelmesen, szobájukban biztosíthat hozzáférést vendégeinek a Netflixhez.

 

A Netflix 2017 óta megtalálható az LG szállodai kijelzőin, bár elérhetősége mindeddig csak néhány nagyobb rendszerintegrátorra korlátozódott. Az együttműködés szorosabbra fűzése által viszont most a világon még több szálloda biztosíthatja a népszerű streaming szolgáltatást vendégeinek. Az LG ráadásul egy olyan korszerű telepítési folyamatot fejlesztett ki, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a szálláshely és a rendszerintegrátor teendőit.*

 

A webOS 5.0 operációs rendszer és a Pro: Centric Direct menedzsmentplatform révén az LG kijelzői megkönnyítik a szállodaüzemeltetők dolgát, hiszen a Netflix frissítések azonnal, kompatibilitási problémák nélkül automatikusan települnek a tévékre. Az egyszerű kezelés kényelme a vendégeket is érinti, akiknek elég egy alkalommal bejelentkezniük privát Netflix-fiókjukba, a szálláshelyről való kijelentkezéskor a rendszer ugyancsak automatikusan törli a megadott adataikat.