Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
padmin - 2021-06-08

Az 1000. Xiaomi Store megnyitása a Covid-19 világjárvány árnyékában arról tanúskodik, hogy a Xiaomi kiskereskedelmi üzletága az egész világon jelentős növekedési potenciállal rendelkezik 

A Xiaomi, a világ egyik vezető technológiai vállalata, ma bejelentette, hogy a Xiaomi Store boltjainak a száma a globális piacokon* átlépte az ezret, ami jelentős mérföldkövet jelent a vállalat globális terjeszkedésében. 

Széllel szemben - Nyílik az ezredik Xiaomi Store az eddigi leggyorsabb növekedést hozó évet követően 

A jelentős teljesítményt annak ellenére sikerült elérnie a vállalatnak, hogy a hagyományos üzletek világszerte komoly kihívásokkal szembesülnek. Az, hogy a Xiaomi Store ilyen körülmények között is sikeres tudott maradni, azt bizonyítja, hogy a Xiaomi márkát nagyon sokan kedvelik és hogy nagyszerű lehetőségei vannak a globális piacokon. 

A Xiaomi Store hálózatát független, hagyományos kiskereskedelmi üzletek alkotják, amelyeket a Xiaomi saját partnerei alapítanak és üzemeltetnek. Az összes globális Xiaomi Store Xiaomi szabványok szerint működik, és kizárólag eredeti Xiaomi termékeket árul. A Xiaomi Stores tagjai tehát a vállalat hagyományos kiskereskedelmi üzletágának magas színvonalú szolgáltatások nyújtó hivatalos képviselői. 

Globális Xiaomi Store kampány - 5 év távlatából

Az első nemzetközi Xiaomi Store 2016-ban nyitotta meg kapuit a Mi-rajongók előtt Szingapúrban. Azóta az üzlethelyiségek száma világszerte gyorsan növekedett.

A különleges alkalomra tekintettel, a Xiaomi online és offline formában is elindította az 1000 Xiaomi Stores eseményt, amivel annak a sok-sok Xiaomi felhasználónak és Mi-rajongónak is köszönetet kívánnak mondani, akik az elmúlt évek során támogatták a vállalatot és hittek a termékeiben. 

A Xiaomi az elmúlt negyedévben bővült a leggyorsabban amióta 2016-ban elindult a Xiaomi Store program. A vállalat az 1000. Xiaomi Store megnyitása alkalmából rendezett ünnepséget tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy megköszönje a Mi-rajongóknak kitartásukat a márka mellett egy kihívásokkal teli évben.


 *Kivéve a szárazföldi Kínát és Indiát